Tietoja minusta

Olen kahden lapsen äiti, jonka kiinnostuksen kohteet liikkuvat tällä hetkellä kotoisissa asioissa. Erityisesti minua kiinnostaa leivonta ja käsityöt, mutta talon rakennusprojektimme on herättänyt kiinnostukseni myös puutarhaa ja nikkarointia kohtaan. Leivonnassa olen monen muun tavoin hurahtanut kakkujen tekemiseen. Leipoessani (ja ruokaa laittaessani) minulle on tärkeää, että mahdollisimman suuri osa raaka-aineista on kotimaista.

lauantai 31. elokuuta 2013

Suklaa ruusukakku


Pika kaakkua pikkusiskolle. Välissä suklaakakkupohja, johon otin ohjeen Patricia lousadan ihana suklaa kirjasta (ohje nimellä suklaatäytekakku). Ohjeesta tuli halkaisijaltaan 16cm kakku. Ja väliin laitoin Yht. Puoli litraa vispikermaa, jonka vaahdottamisen jälkeen jaoin puoliksi ja toiseen lisäsin sulatettua Fazerin sinistä ja Dumlekaakaojauhetta ja toiseen valkosuklaata ja piparminttu-uutetta niin ja yhden maustamattoman tuorejuuston puoliksi näihin..

Pikapuoleiseksi jäi koristelu lastenhoidon ja ruuanlaiton ohella kun odottelin samalla kakkukupua( ja alustaa johon kakku piti laittaa) saapuvaksi ja joka sitten lopulta olikin hävinnyt kokonaan.. Ensin minun piti kuorruttaa kakku suklaalla, mutta ajanpuutteen vuoksi päädyin pursottamaan jotain jotka kaukaisesti muistuttavat ruusuja.. Ongelma kuitenkin tuli siinä kohtaa kun sopivimman tähtipäätyllan koko oli 14 ja kakku tosiaan itse aika pieni... (Syytä on laittaa taas tarviketilausta eteenpäin..) ja aluslautasessakin oli hankalat reunat :) vispikermakin loppui kesken, mutta onneksi kaapissa oli ostettuna kuohukermaa suklaakuorrutetta varten. Siinä syy sävyeroon. Pursotuskerman maustoin leivontakaakaolla, vaniljasokerilla ja dumlekaakaojauheella.

Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti