Tietoja minusta

Olen kahden lapsen äiti, jonka kiinnostuksen kohteet liikkuvat tällä hetkellä kotoisissa asioissa. Erityisesti minua kiinnostaa leivonta ja käsityöt, mutta talon rakennusprojektimme on herättänyt kiinnostukseni myös puutarhaa ja nikkarointia kohtaan. Leivonnassa olen monen muun tavoin hurahtanut kakkujen tekemiseen. Leipoessani (ja ruokaa laittaessani) minulle on tärkeää, että mahdollisimman suuri osa raaka-aineista on kotimaista.

lauantai 2. marraskuuta 2013

Mariannemuffiini



Valkosuklaalla kuorrutettuja Marianne muffiineja syötiin viikonloppuna. Resepti on omani, kahdesta suklaamuffiinireseptistä muovattu :)

4 munaa
2,5dl sokeria
5dl jauhoja
4tl leivinjauhetta
3tl vaniljasokeria
kukkupäälinen rkl kaakaojauhetta
150g sulatettua voita
1,5dl maitoa
puoli pussia marianne-karkkeja rouheena (n. 110g)

1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Sekoita keskenään kuivat aineet
3. Lisää vaahtoon pienissä erissä vuorotellen kuivat aineet sekä maito ja voi (jotka voivat olla sekoitettuna yhteen)
4. Kääntele joukkoon Mariannerouhe ja lusikoi vuokiin
5. Paista 200c n. 15min

ohjeesta tulee 12 isoa muffiinia




Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti