Valkosuklaalla kuorrutettuja Marianne muffiineja syötiin viikonloppuna. Resepti on omani, kahdesta suklaamuffiinireseptistä muovattu :)
4 munaa
2,5dl sokeria
5dl jauhoja
4tl leivinjauhetta
3tl vaniljasokeria
kukkupäälinen rkl kaakaojauhetta
150g sulatettua voita
1,5dl maitoa
puoli pussia marianne-karkkeja rouheena (n. 110g)
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Sekoita keskenään kuivat aineet
3. Lisää vaahtoon pienissä erissä vuorotellen kuivat aineet sekä maito ja voi (jotka voivat olla sekoitettuna yhteen)
4. Kääntele joukkoon Mariannerouhe ja lusikoi vuokiin
5. Paista 200c n. 15min
ohjeesta tulee 12 isoa muffiinia
Lähetetty Windows Phonesta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti