Tämmöisiä tehtailtiin tytön kanssa viikonloppuna ja taas oli taikina omaa sovellusta samalla periaatteella kun nuo hunajakauraporkkanasämpylät. Kaurapuuron sijaan käytettiin neljänviljanpuuroa ja jauhoista osa korvattiin ruis- ja sänpyläjauhoilla. Hunajaa ei näihin tullut. Taikina jätettiin sen verran löysäksi että sämpylöiden pyörittely ei onnistunut ja siksi rosoinen ulkonäkö, mutta niinhän se oikeastaan menee että mitä löysempi taikina niin sitä parempi leipä.. Tytär (2v.) kuitenkin sai omaa sämpyläänsä (tuo taka-alalla oleva leipä) leivottua reiluilla jauhoilla ja se taisi olla pääasia. Hyviä olivat. Mun makuun sopii tuo porkkana leivässä, joka tuo kivaa makeutta myös ilman muita makeutusaineita..
Lähetetty Windows Phonesta
Lähetetty Windows Phonesta

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti